Hodnocení

8,1
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
8,1
Pohodlí
8,0
Poloha hotelu
7,9
Zařízení
7,5
Personál
8,6
Poměr ceny a kvality
8,3

Hodnocení

    Garik
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    14. srpna 2017
    Pohodový personál. Nic nebylo problem. Vyjížděli jsme dál brzy ráno před snídaní, tak nám ukázali kuchyň a lednici kde nám nechají připravenou snídani na cestu - jako doma. Mohli jsme si tam dát i své jídlo, čímž se vyřešila absence ledničky na pokoji. PS: součástí penzionu je pumpa, takže před cestou ještě natankujete.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    14. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Filip Jozefek
    hr

    Průměrné hodnocení

    10
    15. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Filip Jozefek
    hr

    Průměrné hodnocení

    10
    9. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Filip
    mk

    Průměrné hodnocení

    10
    26. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    ALen
    hr

    Průměrné hodnocení

    10
    7. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    ba

    Průměrné hodnocení

    6,7
    13. prosince 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Atanas Angov
    bg

    Průměrné hodnocení

    9,2
    28. srpna 2017

    Exactly what we needed

    We just needed a place to crash in the middle of our trip from Germany to Bulgaria and this place was exactly what we needed. They even served us a late dinner out of their working hours so we really appreciated it!
    marco ed erica
    it

    Průměrné hodnocení

    7,5
    2. srpna 2017

    Only if you need to rest

    Not very clean Bad smell in the corridor Noise from the street
    Free park Breakfast Big room Air conditioning
    fi

    Průměrné hodnocení

    7,5
    25. června 2017
    The distance to the guest house was very long to walk with heavy bags from the railway station. Should've taken a taxi. Breakfast was only bread eggs and sausages but it was very cheap tho. Bathroom was clean but pretty rusty.
    Nice staff even though their english wasn't very good. Nice room and a good bed, good air conditioning
    Hasan Fehmi
    tr

    Průměrné hodnocení

    8,3
    19. října 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    macwester24
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,2
    23. srpna 2016

    good and very reasonably priced

    Its a shame that the other review has not scored highley but considering there was 5 of us in a location where we wanted to be , be it on a main road so slightly noisy this did not bother us we thought it was reasonably priced and met our needs. The Breakfast provided was good and we found the staff very helpfull.
    E
    gb

    Průměrné hodnocení

    8,3
    21. srpna 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Ilya
    de

    Průměrné hodnocení

    3,8
    26. července 2016

    In case of emergency only!

    Dirty and noisy. If you do stay here, which I would not recommend, request a unit which does not face the road.
    Arrived late and we were accommodated.
    Istvan
    hu

    Průměrné hodnocení

    7,5
    24. května 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.