Opinie

8,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,1
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
7,5
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,3

Opinie

    pl

    Ocena

    10
    21 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    robert
    pl

    Ocena

    7,5
    13 stycznia 2018

    miejsce dobre do zatrzymania się na jedną, dwie noce

    łóżka nadają się do naprawy, mile widziane byłoby wyciszenie pokoi,
    sniadanie smaczne, obsługa miła, szkoda, że nie można kupić lanego piwa, espresso dobre
    no

    Ocena

    7,5
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    9,2
    31 lipca 2017
    brak warzyw do śniadania
    śniadanie smaczne i dużo
    Tomasz
    pl

    Ocena

    8,3
    31 lipca 2017

    Dobre miejsce na przystanek w drodze na/z Chorwację

    Dobre miejsce na przystanek tranzytowy w podróży na Chorwację, blisko autostrady. W obiekcie jest duży parking i restauracja czynna do późna oferująca jedzenie i napoje w dobrych cenach. Pokój był dosyć mały, ale była klimatyzacja, balkon i łazienka - nie ma się do czego przyczepić.
    pl

    Ocena

    8,3
    29 lipca 2017

    Polecam jako nocleg na trasie

    Opis oferty niezgodny ze stanem faktycznym- brak samodzielnej kuchni (można skorzystać ze wspólnej jadalni i lodówki na parterze budynku). Brak warzyw w ofercie śniadaniowej.
    Miła obsługa, czysto, chłodziarka w apartamencie nr 9, powitalny drink przy 1. pobycie
    Andrzej
    pl

    Ocena

    7,1
    28 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wiktor
    pl

    Ocena

    7,1
    23 lipca 2017

    Tranzytowy nocleg na jedną noc- jak najbardziej

    WIFI- zupełna klapa, żadna z dwóch sieci nie podjęła współpracy, personel bardzo słabo posługuje się j. angielskim.
    Jak na nocleg tranzytowy w drodze do MNE OK pokoje dość duże, woda ciepła była, pokoje są usytuowane nad stacją benzynową, co może w nocy generować hałas. Śniadanie było- bez frykasów, 3 odmiany mortadeli ( nie było nawet plasterka pomidora czy ogórka), ale za cenę 62 € za 4 osoby trudno spodziewać się ekstrasów.
    Zbigniew
    pl

    Ocena

    7,5
    1 września 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    7,1
    30 sierpnia 2016
    Niefortunne usytuowanie hotelu nad stacją benzynową. Spory hałas.
    Bardzo dobre śniadanie.
    Filip Jozefek
    hr

    Ocena

    10
    15 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Filip Jozefek
    hr

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Filip
    mk

    Ocena

    10
    26 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ALen
    hr

    Ocena

    10
    7 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ba

    Ocena

    6,7
    13 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Atanas Angov
    bg

    Ocena

    9,2
    28 sierpnia 2017

    Exactly what we needed

    We just needed a place to crash in the middle of our trip from Germany to Bulgaria and this place was exactly what we needed. They even served us a late dinner out of their working hours so we really appreciated it!
    marco ed erica
    it

    Ocena

    7,5
    2 sierpnia 2017

    Only if you need to rest

    Not very clean Bad smell in the corridor Noise from the street
    Free park Breakfast Big room Air conditioning
    fi

    Ocena

    7,5
    25 czerwca 2017
    The distance to the guest house was very long to walk with heavy bags from the railway station. Should've taken a taxi. Breakfast was only bread eggs and sausages but it was very cheap tho. Bathroom was clean but pretty rusty.
    Nice staff even though their english wasn't very good. Nice room and a good bed, good air conditioning
    Hasan Fehmi
    tr

    Ocena

    8,3
    19 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    macwester24
    gb

    Ocena

    9,2
    23 sierpnia 2016

    good and very reasonably priced

    Its a shame that the other review has not scored highley but considering there was 5 of us in a location where we wanted to be , be it on a main road so slightly noisy this did not bother us we thought it was reasonably priced and met our needs. The Breakfast provided was good and we found the staff very helpfull.
Ładowanie opinii